Comfortabel woonhuis in Brabant

Voor een verbouwing van een woonhuis in de provincie Brabant heeft Wifimedia deze woning in opdracht van de klant voorzien van hoogwaardige QLED-televisies en een onzichtbaar weggewerkte geluidsinstallatie. In samenwerking met de interieurbouwer en aannemer is een op maat gemaakte wand voor de televisie geplaatst en is het plafond voor integratie van luidsprekers en sfeerverlichting op verschillende plekken verlaagd. Het resultaat is een heerlijk comfortabel woonhuis waarbij de bewoners in de gehele woning kunnen genieten van prachtig beeld en geluid.

Onze diensten

Gezellige beleefomgeving

In de woonkamer is in een nieuw geconstrueerde schouw een prachtige 8K UHD QLED-televisie van Samsung, een Sonos PLAYBAR en open haard geïntegreerd. Hierbij is een Sonos SUB in de ruimte geplaatst voor een nog intensere beleving van films en televisieseries.

Onze diensten

Hoogwaardig geluid

Voor de muziekweergave in de woonkamer is gekozen voor het fijne multiroom en streaming platform van Sonos. Hierbij zijn Bowers & Wilkins inbouwluidsprekers in het plafond gemonteerd. Deze worden aangestuurd door een krachtige Sonos AMP versterker.

Onze diensten

Een fraai gestileerde keuken

In de ruime woonkeuken is een prachtige Frame televisie van Samsung geplaatst in combinatie met een Sonos PLAYBAR en een Sonos SUB. Wanneer de klant de televisie niet heeft ingeschakeld, transformeert deze televisie tot een digitale fotolijst waarmee de inrichting van deze leefruimte echt helemaal af is.

Onze diensten

Ongeëvenaard luistergenot

Voor muziekweergave in de keuken is, evenals in de woonkamer, gekozen voor plafondmontage van inbouwluidsprekers van Bowers & Wilkins in combinatie met een Sonos Amp versterker. Hiermee ervaren de bewoners door het gehele huis een muziekweergave met een sublieme geluidskwaliteit.

De producten

Product

Samsung QE75Q950R 8K UHD

Bekijk product
Product

Samsung The Frame QE55LS03T

Bekijk product
Product

Sonos SUB

Bekijk product
Product

Sonos PLAYBAR

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins CCM663

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners