Witteveen Menstore in Arnhem

Bij de Witteveen Menstore vind je de nieuwste collecties van de mooiste kledingmerken. Al sinds 1970 is Witteveen een begrip op het gebied van exclusieve herenmode in Arnhem en omstreken. Recent is de Menstore verhuisd naar een nieuw pand. De winkelruimte heeft een onderscheidende, exclusieve uitstraling gekregen. De focus op persoonlijke aandacht en het kundig persoonlijke advies is hierbij gebleven.

Bij Witteveen draait alles om een authentieke shop beleving. Kwalitatief goed geluid heeft hierop een positieve uitwerking. Tijdens de verbouwing van de nieuwe winkelruimte in de Bakkerstraat, heeft de Witteveen contact gezocht met Wifimedia voor het aanleggen van een gemakkelijk te bedienen muzieksysteem.

Onze diensten

Restyling en herpositionering

In 1970 is Witteveen opgestart als een lifestylewinkel met herenmode, boeken en had destijds ook een barbier. Na de recente verhuizing wil de nieuwe eigenaar het oorspronkelijke concept uit de 70’er jaren in een nieuw hedendaags jasje terugbrengen. Het interieur design is hierbij geïnspireerd op indrukken die wereldwijd zijn opgedaan. Wifimedia biedt maatwerk audio-oplossingen waarbij deze sfeer behouden blijft.

Onze diensten

Focus op klantbinding

Het oorspronkelijke concept en de klantgerichte werkwijze van Witteveen zorgt al vele jaren voor trouwe klanten en als een van de weinige menstores heeft Witteveen drie generaties als terugkerende klant. Kleding is afkomstig van topdesigners uit onder meer Milaan, Parijs en Amsterdam. Elk merk, collectie en kledingstuk wordt eigenhandig door de eigenaar zelf geselecteerd. Precies zoals Wifimedia haar eigen aanbod samenstelt.

Onze diensten

One-Stop-Shopping voor Fashion & Lifestyle

Witteveen richt zich naast nieuwe kledingcollecties ook op fashion accessoires en schoenen. Hierbij is het de bedoeling dat het lifestyle concept de loop der jaren verder wordt uitgebouwd en dat Witteveen zich behalve op fashion ook richt op andere mooie en fijne dingen in het leven. Dit is een concept dat naadloos aansluit bij het Wifimedia Experience Center.

Onze diensten

Onopvallend en eenvoudig

Wifimedia heeft elke ruimte in de winkelruimte voorzien van muziek. Ondanks er speakers in de ruimte zijn geplaatst vallen deze niet uit de toon. Samen met de klant is gekozen voor Sonos One luidsprekers die met een muur- of plafondbeugel kunnen worden bevestigd. Deze speakers zijn eenvoudig met de Spotify app op een smartphone te bedienen en te groeperen zodat de volumeregeling in de verschillende vertrekken niet telkens hoeft te worden bijgesteld.

De producten

Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners