Wi-Fi en surveillance bij Red je Pakketje in Utrecht

Red je Pakketje (RJP) is een Same Day Delivery en Next Day Evening bezorgdienst van pakketjes die online via webshops zijn besteld. RJP maakt gebruik van een eigen distributienetwerk, uiterst efficiënte logistiek en zelf opgeleide chauffeurs die de pakketten snel, veilig en CO2-neutraal bij de consument thuis afleveren.

Wifimedia heeft zojuist een omvangrijk project bij het Utrechtse sorteercentrum van Red je Pakketje afgerond. Het sorteercentrum is hierbij voorzien van zorgvuldig geplaatste securitycamera’s en een stabiel UniFi netwerk van Ubiquiti. Dankzij de perfecte Wi-Fi dekking en de haarscherpe camerabeelden kunnen de medewerkers in het sorteercentrum zorgeloos werken en zijn uw waardevolle pakketjes in goede handen.

Onze diensten

Optimale Wi-Fi dekking

Red je pakketje heeft Wifimedia gevraagd een betrouwbaar, eenvoudig en een centraal te beheren netwerk aan te leggen waarbij haar medewerkers met de juiste rechten van verschillende delen van dit netwerk gebruik kunnen maken. Voor een optimale Wi-Fi dekking van IT- en Track & Trace scanapparatuur hebben we gekozen voor de ultra-betrouwbare UniFi AC Pro wireless acces points van Ubiquiti.

Onze diensten

Zekerheid van 24/7 surveillance

Om uw postpakket een veilige reis te garanderen en de medewerkers een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden heeft het management ons gevraagd de loods, logistieke ruimtes en buitenzijde van het pand voorzien van weerbestendige UniFi G3 Bullet camera’s. De kantoorruimtes en kantine zijn voorzien van netjes tegen het plafond weggewerkte G3 Dome camera’s.

Onze diensten

Centraal netwerkbeheer

Door toepassing van een UniFi Cloudkey worden alle camerabeelden opgeslagen en kan Wifimedia het netwerk bovendien centraal op afstand beheren. Is er een netwerkprobleem, heeft een UniFi device een firmware update nodig of heeft het management behoefte aan nieuwe profielen en aangepaste rechten, dan handelt Wifimedia dit eenvoudig op afstand af. Op deze manier hoeft Red je Pakketje zich geen zorgen te maken over de digitale infrastructuur en kan deze zich volledig richten op een betrouwbare distributie van postpakketten in Nederland.

De producten

Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Bullet

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners