Vlees & Co

In opdracht van Vlees & Co hebben we het pand aan de Nieuwe Plein in Arnhem voorzien van veilige WiFi met een goede dekking, een perfect klinkend en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem en individueel instelbare sfeerverlichting met handige presets waarmee het restaurant elke gewenste sfeer kan oproepen.

Steakhouse Vlees & Co in Arnhem bestaat sinds 2015 en serveert enkel het beste vlees. De chefs kiezen voor het mooiste rundvlees met een perfecte marmering en ongeëvenaarde smaak. Dankzij de constante kwaliteit, de zelfontworpen houtskoolgrill, vakkundig personeel en een sfeervolle ambiance is elk bezoek aan steakhouse Vlees & Co een unieke ervaring.

Onze diensten

Gezellige sfeerverlichting

Om een gezellige sfeer te creëren is het restaurant voorzien van Philips Hue sfeerlampen. Deze kunnen met behulp van een smartphone app worden aangepast aan de sfeer dat het restaurant op dat moment wil ademen. Met behulp van smarthome schakelaars zijn alle instellingen bovendien in een oogwenk naar de basisinstellingen terug te zetten.

Onze diensten

Goede muziekweergave

Net als dat een goede wijn een complementerende werking heeft op een goed gerecht, heeft ook muziek een belangrijke invloed op de totaalbeleving. Hierom heeft Vlees en Co gekozen voor een multiroom geluidssysteem van Sonos. Dit uitstekend presterende systeem is eenvoudig te bedienen en kan zelfs eenvoudig worden opgeschaald indien hier in een later stadium behoefte aan is.

Onze diensten

Draadloos Netwerk

Wifimedia heeft een veilig en gescheiden wifi netwerk aangelegd met verschillende VPN’s voor het betalingsnetwerk, de geluidsvoorziening en het gastennetwerk. Zodoende kunnen de gasten een draadloze verbinding maken met het gastennetwerk, zonder dat de draadloze bandbreedte van de muziekweergave wordt beperkt of dat de veiligheid van het eveneens draadloos geregelde betalingsverkeer in gevaar komt.

De producten

Product

Philips Hue Starterkit

Bekijk product
Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners