Vital Gym

Vital Gym heeft Wifimedia benaderd om een complete audiovisuele installatie en een geautomatiseerde lichtsturing in haar sportschool aan te leggen. Hierbij is het voor Vital Gym belangrijk dat het licht en het geluid in elke zone individueel regelbaar is. Om de sporter een extra gevoel van veiligheid te geven kiest de sportschool bovendien voor een continu cameratoezicht.

In de lounge wil Vital Gym graag een Wi-Fi gastennetwerk, geluidssysteem en een beeldscherm waarop sportwedstrijden kunnen worden getoond. Vital Gym geeft de opdracht om bij elk cardio toestel een beeldscherm te plaatsen zodat haar klanten tijdens het sporten ontspannen televisie kunnen kijken. Deze schermen zijn behalve voor vermaak tevens bedoeld om actuele acties en aanbiedingen aan haar klanten te tonen.

Onze diensten

Digital Signage & Netwerk

Voor de aansturing van beeld, geluid en Digital Signage heeft Wifimedia een geheel nieuw netwerk met de UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti aangelegd. Voor dit omvangrijke project heeft Wifimedia geadviseerd om audio oplossingen van Sonos te gebruiken en te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige beeldschermen van Sony.

De producten

Product

Sonos Plafondspeaker

Bekijk product
Product

Sonos Muurspeaker

Bekijk product
Product

Sony KD-43XG8399

Bekijk product
Product

HIK Vision DS-2CD2542FWD-IS

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners