Sumedia

Het in Arnhem gevestigde Sumedia is een full-service marketingbureau dat zich richt op (online) marketingprojecten. Van strategieontwikkeling tot de realisatie van de eindoplossing, Sumedia verzorgt het gehele traject van start tot finish. Hierbij staat een specialistisch team van 35 man met designers, marketeers en ontwikkelaars paraat die zich fulltime richten op de front- en backend van de webomgeving van de klant.

Deze teams hebben een sterke behoefte aan snelheid, bandbreedte, stabiliteit en bovenal een goed contact met de opdrachtgever. Hierom heeft Wifimedia heeft de gehele kantooromgeving van Sumedia voorzien van een high-performance kantoornetwerk, een stabiele Wi-Fi omgeving en een doeltreffende video conference oplossing waarmee Sumedia ook interne presentaties kan verzorgen.

Onze diensten

Netwerk

We hebben in de eigentijds ingerichte kantooromgeving een hoogwaardig bedrijfsnetwerk aangelegd zodat de developers optimaal kunnen presteren. Achter de plafondplaten hebben we krachtige accesspoints voor het Wi-Fi netwerk weggewerkt, zodat deze de uitstraling niet beïnvloedden.

Onze diensten

Video conferencen en presenteren

In de conference room hebben we een video conference setup geïnstalleerd waarbij we gebruik hebben gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig NanoLED scherm van LG. Met deze setup kan Sumedia ook intern presentaties verzorgen in een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

De producten

Product

LG 55NANO816NA

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners