Restaurant LETS Oosterbeek

We hebben restaurant LETS in Oosterbeek voorzien van kwalitatief goed geluid en een perfecte Wi-Fi dekking. Bij LETS draait alles om beleving. Naast een mooie ambiance streeft LETS naar een beleving vanuit de kern: de lekkerste gerechten. Hierbij dient de Franse keuken als basis, aangevuld met internationale invloeden. Er wordt met passie, eenvoud en bovenal kwaliteit gewerkt. Alles om klanten een brede, tevreden glimlach te bezorgen.

Onze diensten

Muziek

Bij Restaurant LETS draait alles om de streling van zintuigen. Behalve een mooie locatie en een prachtige aankleding draagt ook het geluid bij aan de totaalbeleving. Kosten noch moeite worden gespaard om de culinaire creaties optimaal tot recht te laten komen. In overleg met ons heeft de klant gekozen voor de eenvoudig te bedienen en goed klinkende draadloze Hi-Fi luidsprekers van Sonos.

Onze diensten

Netwerk

Voor een optimale geluidsbeleving en een veilige netwerkomgeving is gekozen voor de stabiele en perfect presterende UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti. Om de Wi-Fi punten optimaal te laten blenden met het interieur, hebben we de acces points voorzien van matzwarte covers. Het netwerk wordt op afstand door ons beheerd, zodat de klant zich volledig kan focussen op het bereiden van de heerlijkste gerechten.

De producten

Product

UniFi NanoHD 3-set Covers Black

Bekijk product
Product

Sonos Five

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners