Restaurant DRIES en CO

Bij restaurant DRIES en CO heeft Wifimedia het restaurant voorzien van een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie. De netwerkperformance is geoptimaliseerd voor VOIP en streaming audio. Hiervoor zijn draadloze access points geplaatst zodat de Wi-Fi dekking overal in het restaurant optimaal is. Voor een optimale veiligheid is het betalingsnetwerk gescheiden van het overige netwerkverkeer. Het resultaat is een zeer stabiel en uiterst veilige netwerkomgeving die eenvoudig op afstand is te beheren.

Onze diensten

Kwalitatief goed geluid

Voor de muziekweergave met een goede geluidskwaliteit is in overleg met de klant gekozen voor het multiroom streaming platform van Sonos. Hierbij is een Sonos Amp met losse luidsprekers geplaatst inclusief draadloze Sonos One luidsprekers.

Onze diensten

Veilig netwerkverkeer

Om een veilig gescheiden netwerk aan te leggen is gekozen voor een Ubiquiti UniFi Security Gateway en voor een optimale Wi-Fi dekking voor AC Pro access points van UniFi.

Onze diensten

Optimale performance

Zowel de telefonie, muziekweergave en het betalingsverkeer vindt plaats via het netwerk. Voor een optimale stabiliteit, een maximale veiligheid en voldoende bandbreedte hebben de specialisten van Wifimedia het netwerk geheel geoptimaliseerd.

De producten

Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners