Digital Signage en audio oplossing bij Punte Juweliers

Voor de verbouwing van de winkelruimte bij Punte Juweliers in Arnhem is Wifimedia gevraagd om de klantbeleving te verhogen. In haar nieuwe winkel wil de juwelier de klant graag optimaal informeren over acties en aanbiedingen. Voor een optimale betrokkenheid van de klant wil de juwelier de klant dichter bij haar ambacht te betrekken door hen met een televisieschermen een blik te gunnen in de werkplaats. Hierbij wil de juwelier naast beeldschermen met een goede beeldkwaliteit ook graag een goed klinkende geluidsinstallatie laten installeren. Omdat de winkel en de werkplaats van de goudsmit niet met elkaar zijn verbonden heeft Punte Juweliers Wifimedia gevraagd een maatwerkoplossing te verzorgen.

Onze diensten

Digital Signage

Om de klant optimaal te informeren is gekozen voor Digital Signage oplossing met een 4K UHD scherm van LG. Met deze oplossing wordt de klant geïnformeerd met de laatste aanbiedingen en kan de klant op afstand meekijken in de goudwerkplaats van de juwelier.

Onze diensten

Muziekweergave

Voor een goede muziekbeleving is gekozen voor een custom installatie met inbouw luidsprekers van Bowers & Wilkins inclusief een goed klinkend geluidssysteem van Sonos. De roosters van de luidsprekers zijn in kleur gespoten zodat deze onopvallend in het nieuwe winkelinterieur integreren.

Onze diensten

Netwerk

Voor een probleemloze overdracht van highres audio en 4K UHD videostreams heeft Wifimedia een veilig en stabiel netwerk aangelegd. Hierbij is gebruik gemaakt van de hoogwaardige UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti.

De producten

Product

LG OLED55CX6LA

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins CCM663

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners