Project Snelliusweg Arnhem

In een van de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Snelliusweg in Arnhem, heeft Wifimedia het gehele pand voorzien van beeld, geluid, netwerk en cameratoezicht. Alle centrale ruimtes in het zeven etages tellende bedrijfspand zijn voorzien van kwalitatief goed geluid. Grotere bespreekkamers en de boardroom zijn voorzien van hoogwaardige beeldschermen waarmee klanten en bezoekers optimaal kunnen worden geïnformeerd.

Onze diensten

Geluid

De gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, wachtruimtes en kantine hebben we voorzien van een goed klinkend en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem van Sonos. We hebben in overleg met de beheerder van het pand gekozen voor de compacte en draadloos aan te sturen Sonos One luidsprekers.

Onze diensten

Presentatie en Digital Signage

In de boardroom hebben we voor presentatiedoeleinden een groot formaat LG Nanocell televisie geïnstalleerd. Ook hebben we een deel van de bespreekkamers voorzien van haarscherpe 4K LG Nanocell panels die behalve voor presentatiedoeleinden ook kunnen worden gebruikt voor Digital Signage. Tenslotte hebben we bij een van de huurders een actief presentatiescherm van CTOUCH geïnstalleerd.

Onze diensten

Surveillance

We hebben het bedrijfsverzamelgebouw aan de buitenzijde voorzien van weersbestendige UniFi beveiligingscamera’s. In de entree en bij de receptie zijn bovendien diverse camera’s geplaatst zodat receptie en personeel optimaal worden geïnformeerd over bezoekers en het welzijn van wachtende klanten.

Onze diensten

Netwerk en Wi-Fi

Omdat verschillende huurders in het pand zijn gevestigd hebben we een netwerk aangelegd waarbij alle huurders veilig een glasvezel internetverbinding kunnen delen. Met behulp van VLAN’s en gescheiden IP-ranges hebben we een strikte scheiding van de netwerken aangebracht. We hebben hierbij gekozen voor betrouwbare UniFi netwerkcomponenten van Ubiquiti. Dit netwerk wordt voor alle huurders op afstand door Wifimedia beheerd.

De producten

Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G4 Bullet

Bekijk product
Product

LG 55NANO816NA

Bekijk product
Product

CTOUCH Riva 65

Bekijk product
Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway Pro

Bekijk product
Product

LG OLED 65-inch

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners