Profile, Koos van Elk Heteren

Bij Profile Heteren, Koos van Elk hebben we het gehele pand voorzien van een goed klinkend en gemakkelijk te bedienen Sonos geluidssysteem. We hebben de werkplaats, de materiaalopslag en de kantoorruimte voorzien van draadloos aanstuurbare luidsprekers.

Profile Koos van Elk is een onafhankelijke onderhoudsspecialist voor auto, bestelbus en caravan. Profile gaat in het onderhoud verder dan het wisselen van accu, band, uitlaat of remvoeringen. Ook voor een kleine of een grote beurt met jaarlijkse APK bent u bij Profile Koos van Elk aan het juiste adres.

Onze diensten

Goed geluid

Wifimedia heeft de werkplaats, opslag en kantoorruimte voorzien van compacte Sonos One luidsprekers. Profile heeft in overleg met Wifimedia gekozen voor Sonos vanwege de gemakkelijke bediening, eenvoudige installatie en goede geluidskwaliteit. Zelfs met het geluid van luchtgereedschap in de achtergrond is de geluidskwaliteit heel goed in orde.

Onze diensten

Stabiel netwerk

Voor een optimale draadloze signaaloverdracht naar de Sonos luidsprekers, kantoorautomatisering en portable devices hebben we het gehele pand in opdracht van de klant voorzien van discreet weggewerkte WiFi punten. Hierbij hebben we samen met Profile, Koos van Elk gekozen voor de wireless UniFi NanoHD accesspoints van Ubiquiti. Deze uiterst stabiele accesspoints zijn eenvoudig te installeren en geheel naar wens van de gebruiker te configureren.

De producten

Product

Sonos One SL

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners