Next Level Cars

Autokeuze is gebaseerd op emotie en emotie is voor iedereen anders. Wilt u uzelf op een unieke manier onderscheiden, dan bent u bij Next Level Cars aan het juiste adres. Next Level levert een uniek aanbod supercars en hypercars. Tevens biedt Next Level Cars de mogelijkheid uw investering aan te passen aan uw eigen smaak. Met een performance car van Next Level beleeft u telkens weer dat unieke gevoel dat bij uw levensstijl past.

Next Level Cars in Heteren heeft ons benaderd met de vraag naar een goed klinkend geluidssysteem waarbij bezoekers in de showroom, loungehoek of aan de bar kunnen genieten van muziek in een uitstekende geluidskwaliteit. Om optimaal aan de wens van de klant tegemoet te komen hebben we gekozen voor het gemakkelijk te bedienen geluidssysteem van Sonos.

Onze diensten

Audio performance

Een goed geluidssysteem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Next Level Cars hebben we in overleg met de klant gekozen voor een gemakkelijk uit te breiden high performance geluidssysteem van Sonos waarbij de muzikale emotie tot in perfectie naar de luisteraar wordt overgebracht.

De producten

Product

Sonos Port

Bekijk product
Product

Sonos Five

Bekijk product
Product

Sonos Plafondspeaker

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners