Mantel Superstore Utrecht

Mantel is een begrip op het gebied verkoop en onderhoud van fietsen. Inmiddels heeft het bedrijf haar keten landelijk flink uitgebreid met de opening van superstores in Arnhem, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam. Naast de fysieke winkels levert Mantel haar aanbod ook online.

Bij de superstore van Mantel in 'The Wall' in Utrecht hebben we op diverse locaties in de ruime showroom beeldschermen van LG geplaatst. Via deze schermen kan Mantel haar klanten gericht per merk informeren over het aanbod van producten, diensten en speciale acties.

Onze diensten

Digital Signage

Via de schermen van LG kan Mantel haar klanten met promotievideo’s informeren over het aanbod fietsen, verkrijgbare accessoires en dienstverlening.

Bovendien zijn deze beeldschermen ook te gebruiken voor digital signage doeleinden waarbij de ondernemer zowel filiaal gebonden en overkoepelend informatie naar bezoekers kan communiceren.

Onze diensten

Surveillance

Voor een optimaal toezicht zijn er op verschillende plekken in de ruime showroom UniFi camera’s van Ubiquiti geplaatst.

Deze camera’s leveren een haarscherpe beeldkwaliteit en kunnen samen met het UniFi netwerk op afstand door Wifimedia worden beheerd.

De producten

Product

LG 55NANO816NA

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners