Kracht Recruitment

Kracht Recruitment is een recruitment bureau die technisch professionals van een goede naar een betere baan begeleidt middels haar unieke filosofie werken vanuit Kracht. Haar dienstenaanbod bestaat uit onder andere uit detachering, werving & selectie, loopbaanadvies en trainingen. Op deze manier vergroot Kracht Recruitment de carrièrekansen van professionals in de bouw, infra, installatietechniek en industrie.

Door de flinke groei van de organisatie ontstaat de behoefte naar interactieve trainingen, vergader- en presentatiemogelijkheden. Kracht Recruitment heeft Wifimedia benaderd mee te denken om trainingen, vergaderingen en presentaties nog interactiever, gestroomlijnder en visueel aantrekkelijker te laten verlopen.

Onze diensten

Maatwerk

Om aan de vraag van Kracht Recruitment te voldoen hebben we alle wensen geïnventariseerd en het team laten kennismaken met de CTOUCH Riva, een geavanceerd digiboard met een groot schermformaat voorzien van een touchscreen en een krachtig JBL-geluidssysteem.

Deze interactieve oplossing van CTOUCH heeft een laagdrempelig karakter en kan bovendien overweg met de meest gebruikte online vergadertools zoals Microsoft Teams. De configuratie is naar wens uitbrei baar met diverse CTOUCH-accessoires om ook in de nabije toekomst met de behoeften van het bedrijf mee te groeien.

De producten

Product

CTOUCH Riva 65

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners