Jobdigger

Bij het in de Gelderse hoofdstad gevestigde Jobdigger hebben we een CTOUCH presentatie en video conference oplossing geïnstalleerd. Bovendien hebben we de bestaande presentatiemuur in de ontvangstruimte en de keuken voorzien van Sonos luidsprekers voor een kwalitatief goede geluidsweergave in het gehele kantoor.

Jobdigger biedt vacaturedata waarmee de klant een actueel en betrouwbaar inzicht krijgt in mens en arbeidsmarkt voor een meest efficiënte werving. Jobdigger denkt graag mee over diverse vraagstukken en houdt van een transparante, duidelijke communicatie. Kenmerkend zijn de persoonlijke aanpak en korte lijntjes met de klant.

Onze diensten

Audiovisuele beleving

De atmosfeer bij Jobdigger is eigentijds en ongedwongen. De kantoren zijn licht en open, de gemeenschappelijke ontvangstruimte is gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Met de plaatsing van een Sonos ARC Soundbar in de wachtruimte is de geluidsweergave van content op het grote scherm van uitstekende kwaliteit.

Onze diensten

Muziekbeleving

In de keuken en bij de bar hebben we een goed klinkende Sonos Five luidspreker geplaatst. Deze muziekoplossing van Sonos werkt perfect samen met de Sonos Arc in de ontvangstruimte en zijn eenvoudig met dezelfde app te bedienen. Ondanks de geringe grootte van de Sonos Five levert deze draadloos aanstuurbare stereo luidspreker een indrukwekkende ruimtevullende geluidsweergave.

Onze diensten

Vergaderen & presenteren

Om inzetbaarheid en participatie op de arbeidsmarkt te bevorderen heeft Jobdigger een slimme tool voor loopbaanprofessionals ontwikkeld. Mede op basis van feedback van klanten wordt de dienstverlening continu verbeterd zodat Jobdigger de meest innovatieve oplossingen kan blijven bieden. De CTOUCH presentatie en videoconference oplossing sluit dan ook perfect bij de wensen van Jobdigger aan.

De producten

Product

CTOUCH Riva 65

Bekijk product
Product

Sonos Five

Bekijk product
Product

Sonos Arc

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners