Italiaans restaurant Zafvino

Bij Italiaans restaurant Zafvino draait alles om beleving. Van de authentieke Italiaanse gerechten met een complementerende wijn tot de unieke locatie, een bezoek aan Zafvino prikkelt de zintuigen op vele manieren. Om de klantbeleving helemaal af te maken heeft Zafvino Wifimedia gevraagd het restaurant te voorzien van een goed klinkende muziekinstallatie. Een installatie die geen afbreuk doet aan het unieke karakter van de locatie en bovenal gemakkelijk moet zijn te bedienen.

Onze diensten

Authentiek blijven

De eigenaar van Zafvino spreekt de wens uit het authentieke karakter van het interieur niet te laten verstoren door een moderne muziekinstallatie. Om deze reden heeft Wifimedia samen met Zafvino gekozen voor de AM-1 luidsprekers van Bowers & Wilkins in combinatie met de compacte en vrijwel onzichtbaar weg te werken Sonos AMP versterkers. Hiermee ervaren de bezoekers een authentieke restaurantbeleving, zonder dat deze wordt verstoord door hedendaagse technologie.

Onze diensten

Genieten in stijl

Zafvino is gevestigd in de Zwanenstraat in Arnhem. De Zwanenstraat behoort samen met de Kerkstraat en het Eiland tot de gezellige Zeven Straatjes. Dit deel van Arnhem behoort tot de historische stadskern en van Arnhem en wordt getypeerd door de vele oude pandjes en smalle straatjes. Neem bij Zafvino plaats op het gemoedelijke terras of in het gezellige restaurant en laat de atmosfeer onder het genot van een lekker glas wijn heerlijk op u inwerken. Wij verzorgen de muziek.

De producten

Product

Sonos SUB

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins AM-1

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners