Homestudios Utrecht

Homestudios inspireert om van je huis een ‘thuis’ te maken. Een huis kopen of verbouwen gaat immers verder dan bakstenen en bouwtekeningen. Met een compleet aanbod van producten en diensten, helpen de specialisten van Homestudio’s je bij het maken van keuzes voor jouw woning. Homestudios biedt de unieke mogelijkheid om jouw woning geheel passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen en budget op te leveren.

Wifimedia heeft het ruim opgezette Homestudios experience center in Utrecht voorzien van een goed klinkend en gemakkelijk te bedienen muzieksysteem waarbij de muziek in de ruim opgezette hal een gezellige huiselijke sfeer schept, maar hierbij nooit overheerst. De luidsprekers zijn netjes in de omgeving geïntegreerd en vallen door de compacte bouwwijze niet uit de toon.

Onze diensten

Toekomstbestendig

Homestudio’s heeft behoefte aan een goed klinkend en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem. Omdat het vloeroppervlak relatief groot is, is het wenselijk om meerdere luidsprekers te kunnen groeperen.

Op deze manier hebben we een krachtig en uiterst flexibel inzetbaar muzieksysteem geïnstalleerd dat eenvoudig opnieuw kan worden geconfigureerd indien hier in de toekomst behoefte aan is.

Onze diensten

Vertrouwde techniek

Gezien de plafonds in het experience center niet zijn afgewerkt ligt de keuze voor inbouw luidsprekers minder voor de hand. In overleg met Homestudios hebben we voor plekken waar de luidsprekers in het directe zicht zijn gemonteerd gekozen voor fraai vormgegeven draadloos aan te sturen luidsprekers. Deze luidsprekers zijn ideaal voor omgevingen waarbij het volume afzonderlijk geregeld moet kunnen worden.

Onze diensten

100% maatwerk

Binnen dit project hebben samen met Homestudios gekozen voor de compacte en kwalitatief goede JBL Control One luidsprekers. Deze compacte luidsprekers leveren zelfs in het ruim opgezette experience center een heerlijk muzikale geluidsweergave met voldoende body. Om deze luidsprekers naadloos te integreren in het gekozen multiroom platform combineren we deze conventionele luidsprekers met krachtige multiroom versterkers.

Onze samenwerkingen & partners