Exclusieve Woning Arnhem

Voor de verbouwing van een voormalig garagebedrijf tot een luxe woonhuis in het Arnhemse Sint-Marten heeft de architect alle ruimte gekregen om de wensen van de bewoners compromisloos te integreren. Tijdens de ontwerpfase en de realisatie van het project wordt dan ook niets aan toeval overgelaten. De bewoners kiezen er voor om alle techniek gelijk goed te laten doen en kiezen ervoor om de specialistische techniek door Wifimedia te laten verzorgen. Hierbij is de jarenlange expertise van Wifimedia doorslaggevend in de keuze geweest.

Onze diensten

Esthetische keuzes

De integratie van de verschillende technische installaties mogen geen afbreuk doen aan het oorspronkelijke design. De klant wil zo min mogelijk aan zichtbare kabels en ontsierende techniek in de woning opnemen. Wifimedia heeft samen met de klant gekozen voor de integratie van intuïtief te bedienen smart living oplossingen in combinatie met een stabiel en betrouwbaar Wi-Fi netwerk.

Onze diensten

Audio en video

Het gehele woonhuis is voorzien van het Sonos multiroom systeem. Hierbij kan in elke ruimte worden genoten van kwalitatief goed geluid zonder dat componenten het unieke design van het interieur aantasten. Tenslotte is er een premium LG OLED televisie geïnstalleerd, zodat ook deze beleving naadloos aansluit bij het unieke design en het hoogwaardige afwerkingsniveau van de woning zelf.

De producten

Product

Sonos SUB

Bekijk product
Product

Sonos PLAYBAR

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product
Product

LG OLED 65-inch

Bekijk product