Onbezorgd sporten bij Everyday Fit

Everyday Fit heeft Wifimedia de opdracht gegeven om haar filialen te voorzien van een netwerk waarbij continuïteit, stabiliteit en veiligheid wordt gewaarborgd. Bovendien wil de klant haar leden optimaal informeren over aankomende acties en evenementen. In overleg met Everyday Fit heeft Wifimedia de ruimtes voorzien van beeld, geluid en beveiligingscamera’s zodat de leden van Everyday Fit altijd goed geïnformeerd en onbezorgd kunnen sporten.

Onze diensten

Optimaal contact

Voor een optimale communicatie tussen coaches, fysiotherapeuten en klanten is elk filiaal van Everyday Fit voorzien van VOIP-telefonie, compacte Intel NUC pc’s voor de kassa’s en Digital Signage beeldschermen van LG waarmee leden optimaal worden geïnformeerd over acties en evenementen.

Onze diensten

Aandacht voor veiligheid

Wifimedia heeft draadloze UniFi access points van Ubiquiti geplaatst waarop de gasten en Fysiotherapeuten van Everyday Fit gescheiden kunnen inloggen. Op deze manier kan Everyday Fit een optimale bescherming van data en persoonsgegevens garanderen. Om de leden van Everyday Fit tijdens het sporten een veilig en onbezorgd gevoel te geven zijn er diverse beveiligingscamera’s geplaatst.

Onze diensten

Persoonlijk programma

Everyday Fit heeft een substantiële investering gedaan in een zogenaamde eGYM circle die bestaat uit verschillende volautomatische cardio en fitness toestellen. Hierbij worden de apparaten individueel ingesteld voor een effectieve workout. Voor een optimale werking en effect is hiervoor een gescheiden Wi-Fi netwerk aangelegd.

Onze diensten

Ontspannen sporten

Om de workout voor de leden van Everyday Fit zo aangenaam mogelijk te maken is de ruimte op verschillende plekken voorzien van inbouwluidsprekers van JBL. Deze worden aangestuurd door een krachtige versterker van Yamaha voor een optimale beleving.

De producten

Product

LG 32LM6300

Bekijk product
Product

HIK Vision DS-2CD2542FWD-IS

Bekijk product
Product

Yamaha XDA-AMP5400RK

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners