Everyday Fit in Oosterbeek

Bij Fitness & Cardio Club Everyday Fit in Oosterbeek hebben we een veilige netwerkomgeving aangelegd met een goede Wi-Fi dekking en een hoge performance. We hebben beeldschermen geplaatst en hebben de gym voorzien van een goed klinkend geluidssysteem. Hiermee wil Everyday Fit haar leden goed geïnformeerd en in een fijne omgeving te laten sporten.

Everyday Fit geeft groepstrainingen en individueel les. Leden kunnen hierbij vertrouwen op kundige begeleiding door sportadviseurs en gediplomeerd fysiotherapeuten. Praat na de workout gezellig na in de lounge of kom na een gezonde training in de buitenlucht weer op temperatuur in de Finse sauna. Sporten bij Everyday Fit is leuk, levert resultaat en geeft energie.

Onze diensten

Veilig Netwerk

Everyday Fit hecht groot belang aan de veiligheid van persoonsgebonden informatie. Ongeacht het gaat om financiële transacties, adresgegevens van leden of om persoonlijke trainingsdata. Om de hoogst mogelijke zekerheid te garanderen hebben we bij Everyday Fit gekozen voor de veilige UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti.

Onze diensten

Stabiele Wi-Fi

Everyday Fit hanteert het unieke ‘The Health Concept’ waarbij persoonlijke doelstellingen worden behaald en gewaarborgd. Dankzij de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) en de E-Gym Circle blijven leden op een ongedwongen manier fit en vitaal. Omdat er veel dataverkeer over het Wi-Fi netwerkt loopt, hebben we gekozen voor UniFi NanoHD accesspoints.

Onze diensten

Goed Geluid

Om leden bij Everyday Fit optimaal van muziek te laten genieten is gekozen voor de goed klinkende en gemakkelijk te bedienen luidsprekers van Harman Kardon. In de lounge hebben we Citation Towers geïnstalleerd en in de gym hebben we meerdere Citation One luidsprekers opgehangen, zodat de muziek overal goed hoorbaar is en nooit overheerst.

Onze diensten

Digital Signage

Om leden optimaal te informeren over acties en aanbiedingen hebben we beeldschermen van LG geïnstalleerd. De schermen zijn voorzien van narrow casting technologie zodat de vestigingen onderling dezelfde informatie tonen. Naast commerciële doeleinden kan Everyday Fit haar leden bijvoorbeeld ook lifestyle advies tonen of live sportwedstrijden weergeven tijdens de workout.

Onze diensten

Eigentijdse Verlichting

Everyday Fit heeft een moderne, casual en huiselijke uitstraling. Dankzij het gebruik van LED-strips en LED-lampen van Philips Hue kan de sfeer heel gemakkelijk met de Hue smartphone app worden ingesteld.

De producten

Product

UniFi NanoHD 3-set Covers Black

Bekijk product
Product

LG 55NANO816NA

Bekijk product
Product

Harman/Kardon Citation One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W

Bekijk product
Product

Harman/Kardon Citation Tower

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners