Unieke stadsvilla in Arnhem

Voor de verbouwing van een ruim opgezet woonhuis in de Gelderse hoofdstad heeft Wifimedia de opdracht gekregen om de woning op te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeld, geluid en digitale infrastructuur. Deze prachtige woning heeft een mooie open indeling waarbij de verschillende leefgebieden van elkaar zijn gescheiden. Hiermee straalt het huis een geborgen en huiselijk gevoel uit, terwijl de ruimte en openheid toch maximaal behouden zijn gebleven. Door gebruik van kleur en materiaal ademt het huis bovendien een serene rust.

Onze diensten

Esthetische keuzes

De woning is voorzien van diverse moderne designfeatures, voorzien van inbouwkasten en is minimalistisch door de bewoners ingericht. In overleg met de klant en architect is gekozen voor de integratie van technologie waarbij de look & feel van het interieur niet wordt aangetast.

Onze diensten

Perfecte Wi-Fi dekking

De klant heeft naast een betrouwbaar Wi-Fi netwerk binnenshuis tevens behoefte aan een goede Wi-Fi dekking buitenshuis. Wifimedia heeft een veilig en stabiel Wi-Fi netwerk ingericht met de betrouwbare access points van Ubiquity.

Onze diensten

Slapen in een serene rust

In overleg met de klant zijn onopvallende inbouw luidsprekers van Bowers & Wilkins in combinatie met een krachtige Sonos Connect Amp in het plafond van de slaapkamer geplaatst. Zodoende kan de klant hier heerlijk van muziek genieten, zonder dat de rustgevende sfeer in de slaapkamer wordt verstoord.

Onze diensten

Een opgeruimde keuken

De klant geeft aan dat deze in de gehele woning wil kunnen genieten van muziek. In de keuken is gebruik gemaakt van het Sonos Multiroom streaming platform inclusief een krachtige Sonos Connect Amp. De luidsprekers in het plafond van de keuken zijn in de kleur van het plafond gespoten.

Onze diensten

Multifunctionele mancave

In de ‘mancave’ zijn Cinema luidsprekers van Bowers & Wilkins in de wand geïntegreerd. De surround kanalen zijn netjes weggewerkt in het plafond. Voor de aansturing van deze thuisbioscoop is gekozen voor een Yamaha MusicCast surround versterker.

Onze diensten

Een perfect plaatje

In de woonkamer, keuken en in de 'mancave' heeft de klant gekozen voor 65-inch premium OLED’s van LG. Deze OLED-schermen hebben een zeer ruime kijkhoek zodat deze overal in de ruimte een zo hoog mogelijke belevingsfactor bieden. Deze televisies zijn ingebouwd waarmee de bekabeling onzichtbaar in de wanden is weggewerkt.

Onze diensten

Perfect geluid binnen en buiten

Bij de Jacuzzi is een waterdichte buitenspeaker van Bowers & Wilkins geplaatst, zodat de bewoners overal in en om huis heerlijk kunnen genieten van muziek en zich geen zorgen hoeven maken over een druppeltje water.

De producten

Product

Bowers & Wilkins CWM7.3

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins CCM684

Bekijk product
Product

Sonos AMP

Bekijk product
Product

Yamaha MusicCast RX-A2080

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product
Product

LG OLED 65-inch

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins AM-1

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners