Donkervoort Automobielen Lelystad

Donkervoort behoort al decennialang tot een van de meest geliefde automerken bij echte autoliefhebbers. Sinds haar oprichting in 1987 heeft de fabrikant haar op het Super Seven gebaseerde concept telkens verbeterd en verder verfijnd. Vanaf 1992 maken de modellen een flinke evolutie door en vinden de exclusieve performance modellen gretig aftrek bij motorsport fanaten die de auto’s zowel recreatief op de weg als op het circuit gebruiken.

Om klanten en bezoekers van Donkervoort een nog betere merkbeleving te bieden heeft Wifimedia de twee verdiepingen tellende showroom van de Nederlandse autofabrikant op verschillende plekken voorzien van Sonos audio-oplossingen en kwalitatief goede beeldschermen van Samsung. Twee merken die op het gebied van technologie en innovatie naadloos aansluiten bij de filosofie van deze wereldwijd geprezen autofabrikant.

Onze diensten

Showroom begane grond

Bij Donkervoort draait alles om beleving. Voor een optimale geluidsbeleving in de showroom heeft Wifimedia twee krachtige Sonos Five luidsprekers en een Sonos Sub subwoofer geplaatst. De geluidskwaliteit is, net als de performance van Donkervoort, heel indrukwekkend. Voor een optimale klantbeleving heeft de fabrikant bovendien gekozen voor twee symmetrisch geplaatste 49-inch 4K UHD schermen van Samsung.

Onze diensten

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping heeft Donkervoort eveneens gekozen voor twee krachtige en symmetrische geplaatste Sonos Five luidsprekers. Het gehele pand, waaronder de kantoorruimtes, de productie en designafdeling is door Wifimedia voorzien van haarscherpe 32-inch ultra-wide curved schermen van Samsung. Alle Sonos luidsprekers worden centraal aangestuurd door een Sonos Port.

Onze diensten

Breed inzetbare AV-oplossing

Conform de wens van de fabrikant heeft Wifimedia een verrijdbaar 49-inch scherm van Samsung en een Sonos Arc soundbar geplaatst. Ook heeft Wifimedia in opdracht van de klant een draadloos Sennheiser XSW2-865 microfoon systeem geïnstalleerd. Op deze wijze beschikt de fabrikant over een breed inzetbare AV-oplossing voor promotie en presentatie doeleinden.

De producten

Product

Sonos Port

Bekijk product
Product

Samsung 49-inch QLED

Bekijk product
Product

Sonos Five

Bekijk product
Product

Sonos Arc

Bekijk product
Product

Sonos SUB

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners