Custom audio oplossing bij Van Dael Schoenen

Van Dael Schoenen is sinds 1875 gevestigd in Arnhem. Het bedrijf is in 145 jaar uitgegroeid tot de grootste specialist van kwaliteitsschoenen in Arnhem. Van Dael richt zich met haar onderscheidende collectie dames en herenschoenen op de stijlbewuste consument. Naast designerschoenen van topmerken levert de schoenenwinkel tevens exclusieve damestassen.

Wifimedia heeft de gehele winkel in opdracht van Van Dael Schoenen voorzien van een geluidssysteem dat naadloos aansluit bij de sfeer die de ruim opgezette winkel uitstraalt. Geheel in lijn met het premium aanbod, kiest de opdrachtgever niet voor zomaar een standaardoplossing. Van Dael Schoenen kiest voor onderscheidend maatwerk.

Onze diensten

Goede geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Bovendien vindt deze het belangrijk dat het niveau van het volume overal gelijk is en dat de bediening eenvoudig met behulp van een smartphone of tablet kan geschieden. In overleg hebben we gekozen voor de Rotel RKB-8100 multiroom versterker die in totaal tot acht luidsprekers verdeeld over de gehele winkel kan aansturen.

Onze diensten

Luxe uitstraling

De opdrachtgever heeft de voorkeur voor luidsprekers die aan de muur kunnen worden bevestigd en kiest voor de subtiel gevormde Bowers & Wilkins AM-1 buitenluidsprekers. Deze leveren een prachtig geluid en passen perfect bij de industriële look die de ondernemer voor ogen heeft. Vervolgens heeft Van Dael Schoenen behoefte aan een meer persoonlijke touch en hebben we de luidsprekers naar wens in de kleur van de huisstijl laten spuiten.

De producten

Product

Rotel RKB-8100

Bekijk product
Product

Bowers & Wilkins AM-1

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners