Brass Boer Thuis

Bij brasserie Brass Boer Thuis aan de Nieuwe Markt in Zwolle hebben we het twee verdiepingen tellende pand voorzien van een gemakkelijk te bedienen en vooral goed klinkend geluidssysteem. Dit restaurant van horecaondernemers Jonnie en Thérèse Boer behoort tot een van de toprestaurants in Nederland en een goed geluid maakt de restaurantbeleving helemaal af.

Gerechten worden bereid met ingrediënten uit de regio waarbij een groot deel van de kaart vanaf een houtvuur wordt geserveerd. Maak bij Brass Boer Thuis kennis met de meesterlijke gerechten van Nederlands chef-kok Jonnie Boer, geniet van bijpassende wijnen van maître-sommelier Thérèse Boer en voel je direct thuis in deze ‘nieuwe stijl’ brasserie.

Onze diensten

Goed geluid

Dit eigentijds ingerichte restaurant ademt een gezellige, welkome sfeer. Een unieke highend sfeer waarbij kunst, design en de robuuste bistro uitstraling de bezoeker omarmen met een overdadig gevoel van welvaart en luxe. Hierbij is het door ons geïnstalleerde Harman/Kardon Citation geluidssysteem onopvallend geplaatst zodat deze unieke sfeer niet wordt verstoord.

De producten

Product

Harman/Kardon Citation One

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners