Boxletters

Boxletters richt zich al meer dan twee decennia op de productie van opvallende lichtreclame, reclamezuilen en gevel-signs. Van logobakken tot letterbakken met of zonder interne verlichting, Boxletters levert de gewenste oplossing in elke vorm, maat en RAL-kleur zodat deze perfect aansluit bij jouw huisstijl. Met gevel- en lichtreclame van Boxletters zet je jouw bedrijf optimaal in de spotlights.

Na een recente verhuizing naar een nieuwe locatie heeft Boxletters Wifimedia gevraagd het bedrijf te voorzien van beeld, kwalitatief goed geluid, een optimale Wi-Fi dekking en beveiligingscamera’s.

Onze diensten

Beeld & geluid

Om de medewerkers tijdens het werk van muziek te laten genieten heeft Wifimedia zowel de werkplaats en de kantine voorzien van Sonos Wi-Fi luidsprekers. Het secretariaat is voorzien van een televisie met een Sonos Beam soundbar. Boxletters heeft voor Sonos gekozen vanwege de simpele bediening en de eenvoudige montage.

Onze diensten

Surveillance & Wi-Fi

Voor veiligheidsdoeleinden heeft Boxletters op diverse plekken surveillance camera’s in een custom kleurstelling te laten installeren waardoor ze niet opvallen. Ook zijn er op verschillende plekken access points geplaatst voor een optimale Wi-Fi dekking in de werkplaats en de kantoren. Hierbij is gekozen voor de UniFi oplossingen van Ubiquiti.

De producten

Product

Samsung QLED

Bekijk product
Product

Sonos Beam

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Bullet

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Bekijk product
Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway Pro

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners