Bistrobar COCO

Voor een optimale klantbeleving heeft Bistrobar COCO in het Gelderse Elst Wifimedia om haar expertise gevraagd. De restauranthouders wilden graag een goed klinkend geluidssysteem dat gemakkelijk is te bedienen. Het restaurant had bovendien behoefte aan een betrouwbaar netwerk met een goede Wi-Fi dekking in het gehele restaurant. Wifimedia heeft samen met de klant de technologie en wensen in kaart gebracht. Vervolgens hebben de specialisten van Wifimedia de installatie van het netwerk en van het geluidssysteem bij de Bistrobar verzorgd.

Onze diensten

Goed geluid

Voor een optimale klantbeleving is een draadloos streaming en multiroom geluidsinstallatie aangelegd. Hierbij is gekozen voor het eenvoudig te bedienen muziekplatform van Sonos. Voor een goede muziekbeleving is op verschillende plekken in het restaurant een actieve Sonos One luidspreker geïnstalleerd.

Onze diensten

Betrouwbaar netwerk

Omdat zowel internet en betalingsverkeer door hetzelfde netwerk wordt verzorgd, is gekozen voor een UniFi Safety Gateway waarmee een strict gescheiden netwerk met een veilige firewall is gecreëerd.

Onze diensten

Veilig betalen

Voor het gebruik van mobiele PIN-apparaten is een draadloos netwerk met een optimale dekking ingericht. Hierbij is gekozen voor UniFi AC Pro wireless access points. Hiermee kunnen klanten overal in het restaurant met PIN betalen en wordt deze transactie altijd veilig verwerkt.

De producten

Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi Security Gateway

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners