Bar Senang

Bij Bar Senang in Zwolle hebben we de bar en het eetgedeelte voorzien van een goed klinkend en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem. Om de kleurrijke uitstraling en de behagelijke sfeer van de inrichting niet aan te tasten hebben we compacte en gemakkelijk weg te werken luidsprekers met een draadloze aansturing geadviseerd.

Bar Senang serveert heerlijke Aziatische snacks en drankjes. Hierbij proef je invloeden uit het Nabije Oosten, Midden-Oosten en Verre Oosten. Invloeden die de afgelopen twee decennia door chef-kok Jonnie en wederhelft Thérèse Boer tijdens het reizen zijn opgedaan. Bij Bar Senang geniet je met al je zintuigen van heerlijke culinaire creaties in een uiterst prettige omgeving.

Onze diensten

Mooi gecamoufleerd

Het interieur van Bar Senang ademt het Verre Oosten en met één oogopslag waan je je in een totaal andere wereld. Een kleurrijke wereld met veel natuurlijke elementen waarbij je je direct op je gemak voelt. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is al voorzien van Wi-Fi met goede dekking. Wij hebben vervolgens gezorgd voor een onzichtbare integratie van de meest compacte Citation luidsprekers van Harman/Kardon.

De producten

Product

Harman/Kardon Citation One

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners