Autoschade Herstel Arnhem

Autoschade Herstel Arnhem heeft meer dan 25 jaar ervaring in vakkundig schadeherstel en is FOCWA-standaard 2 gecertificeerd. Van kleine lakcorrecties tot complexe schadegevallen waarbij de auto vakkundig met laserprecisie wordt gericht, het bedrijf verzorgt het herstel van de schades op een duurzame wijze. Hierbij gebruikt het bedrijf uitsluitend materialen en gereedschappen van de topkwaliteit.

Bovendien is Autoschade Herstel Arnhem gecertificeerd Jaguar-Landrover schadehersteller werkt ook in opdracht van particulieren. Wat de schade ook is, het bedrijf repareert uw auto volgens fabrieksspecificaties en geeft hierbij zelfs 4 jaar garantie op alle reparaties. Autoschade Herstel Arnhem heeft Wifimedia gevraagd het bedrijf te voorzien van beeld, geluid, Wi-Fi en beveiligingscamera’s.

Onze diensten

Beeld & geluid

Om de medewerkers optimaal van muziek te laten genieten heeft Wifimedia de werkplaats en kantine voorzien van Sonos luidsprekers. Autoschade Herstel Arnhem heeft gekozen voor zwarte luidsprekers die onopvallend op de contrasterende band kunnen worden aangebracht. De keuze is op Sonos gevallen vanwege de simpele bediening en de wireless aansturing.

Onze diensten

Surveillance & Wi-Fi

Voor veiligheidsdoeleinden heeft Autoschade Herstel Arnhem op diverse plekken surveillance camera’s laten installeren. Ook zijn er op verschillende plekken access points geplaatst voor een optimale Wi-Fi dekking in de werkplaats en kantoren. Hierbij is gekozen voor de UniFi oplossingen van Ubiquiti.

De producten

Product

Ubiquiti UniFi Video Camera G3 Dome

Bekijk product
Product

Sonos One

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AC Pro

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners