Activ Vastgoed Arnhem

Activ Vastgoed richt zich op huisvesting voor de zakelijke markt en begeleidt deze van zoektocht tot oplevering aan de klant. Hierbij verzorgt Activ Vastgoed de transformatie van in- en exterieur en voorziet bovendien in alle benodigde vergunningen. Voor vastgoed- en bouwmanagement bent u bij Activ Vastgoed aan het juiste adres.

Activ heeft samen met Mutos City Apartments de commerciële plint van de Jansbuitensingel 20 in Arnhem gevuld. Beide partijen hebben Wifimedia de opdracht gegeven het pand te voorzien van een high-performance netwerk, een optimale Wi-Fi dekking, goed geluid en een interactieve presentatie oplossing om klanten nog beter bij de dienstverlening te betrekken.

Onze diensten

Schaalbaar netwerk

Wifimedia heeft goede ervaringen met de UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti. Voor de inrichting van het netwerk heeft Wifimedia gekozen voor een managed switch en NanoHD access points.

De klant heeft met deze configuratie de mogelijkheid om in een later stadium eenvoudig extra switches, access points en UniFi surveillance camera’s aan de netwerkomgeving toe te voegen.

Onze diensten

Goed geluid

Wifimedia heeft de entree, de vergaderruimte en de kantoortuin voorzien van kwalitatief goed klinkende Sonos luidsprekers. Deze luidsprekers zijn eenvoudig aan te sturen met de Sonos app voor tablet en smartphone.

Naar wens kan de klant de geluidsinstallatie op een later moment nog verder uitbreiden zonder dat de netwerkinfrastructuur hierbij tekortschiet.

Onze diensten

Effectief presenteren

Om haar klanten optimaal te begeleiden in de zoektocht naar huisvesting, deze nog beter in de ontwerpfase mee te nemen en deze maximaal bij verbouwingen en transformaties van de panden te betrekken heeft de klant gekozen voor een CTOUCH presentatiescherm.

Dit interactieve scherm is voorzien van optionele accessoires zodat Activ Vastgoed ook effectief videoconferenties kan voeren met haar klanten.

Onze diensten

Configuratie & Beheer

Wifimedia heeft de netwerkinfrastructuur geheel naar wens van de klant ingericht. Hierna hebben we de access points, geluidsinstallatie en het interactieve presentatie scherm geïnstalleerd.

Vervolgens heeft Wifimedia de gehele installatie op maat geconfigureerd. Tenslotte heeft de klant gekozen voor onze Remote Service. Hierbij wordt de netwerkinfrastructuur op afstand door Wifimedia beheerd.

De producten

Product

CTOUCH Riva 65

Bekijk product
Product

UniFi Switch US-16-150W

Bekijk product
Product

Sonos One SL

Bekijk product
Product

Ubiquiti UniFi AP nanoHD

Bekijk product

Onze samenwerkingen & partners