Interactief entertainen met CTOUCH

Maak bij Wifimedia kennis met de innovatieve oplossingen van CTOUCH. CTOUCH biedt interactieve presentatie oplossingen die verder gaan dan presenteren alleen. Met de oplossingen van CTOUCH kunt u namelijk ook online vergaderen, plannen delen met partners en overleg voeren met externe medewerkers en complete teams wereldwijd. Met deze oplossingen is de term 'interactief presenteren' eigenlijk niet meer lading dekkend. Presenteren en overleggen wordt steeds meer een vorm van entertainen om betrokkenheid met de gesprekspartners te behouden.

Niets is immers zo saai als het bijwonen van een gemiddelde PowerPoint presentatie. Zeker als de boodschap niet heel erg entertainend is en uw stakeholders deze bovendien ook nog eens op afstand moeten bijwonen. Dit kan anders. Met de modulair ontworpen presentatie schermen van CTOUCH kunt u online vergaderen en gesprekspartners interactief entertainen met sales statistieken, businessplannen en proefballonnen van designconcepten. Actie en reactie in beeld en geluid met gesprekspartners over de hele wereld vanuit uw eigen kantoor.

Wij willen hierom graag voorstellen 2021 het jaar te maken van de ‘interactieve entertainer’. In het kort ‘intertainer’. Snapt u? Onze klanten waarbij we al een CTOUCH-oplossing hebben geïnstalleerd snappen dit inmiddels maar al te goed. Zij werken al enige tijd met deze slimme maatwerkoplossingen en intertainen inmiddels als echte professionals. Ook intertainer worden? Neem dan contact met ons op. We onderzoeken graag of uw medewerkers het in zich hebben om in 2021 ook goede intertainers te worden.